Nieuws

Contactgegevens

Molenschotsebaan 21
5124 NG Molenschot

+31 (0)161 412253
info@kidswonderland.nl

Nieuws

Sept. 2016:

Wij zijn vanaf begin september ook iedere dinsdag geopend van 10.00 – 19.00 uur.

 

Juni 2016:

Het overdekte avonturenpark Kids Wonderland in Molenschot is 4 jaar na de opening een groot succes gebleken. De parkeerruimte is ondertussen uitgebreid en het restaurant draait op volle toeren.

Na jaren van kinderfeestjes, schoolreisjes en heel veel regulier publiek bij Kids Wonderland is er veel veranderd en vooral verbeterd op alle fronten.
Kids Wonderland herbergt kleinschalige attracties, speeltoestellen en een restaurant met diverse menu’s en broodjes.

Het aantal personeelsleden is bijna verdubbeld en het keuken assortiment is uitgebreid met diverse menu’s. Vanaf het eerste uur is het succes gebleken en ze zitten nog steeds in een stijgende lijn. Na de uitgebreide reclamecampagne in de media is hun ervaring dat ook de mond op mond reclame uitstekend werkt voor Kids Wonderland. Natuurlijk weten ook zij dat er in de zomermaanden minder bezoekers zullen komen omdat mensen dan liever in de buitenlucht zijn, vandaar dat wij nu gaan uitbreiden met een openlucht avonturenspeeltuin, en daarnaast blijft Kids Wonderland  een leuke locatie voor een dagje weg als het weer even wat minder is wat helaas in Nederland regelmatig aan de orde is.

Na 4 jaar vol kinderplezier is het voor Kids Wonderland tijd voor uitbreiding. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen en aanleg van een grote openlucht avonturenspeeltuin, zodat wij voor nog meer speel en klim plezier kunnen zorgen.

Wie een bezoek aan Kids Wonderland brengt, stapt bij aankomst in de tijdmachine die de bezoeker naar een bijzondere avonturenwereld brengt. Eigenaar Van den Berg: “We willen kinderen en hun ouders graag een paar uur vermaak brengen in een bijzondere omgeving die veel ruimte geeft aan de fantasie van kinderen. Er is een groot galjoen, een spannende mijn met lasergame en de Wensboom, waarin je jezelf tot hoog bovenin kunt takelen. Ook het vlinderslot is zeer in trek bij de kids maar ook de ouders lopen vaak een rondje mee met hun kinderen, iedereen kent het LunaPark nog wel van vroeger op de kermis.”

Wilt u uw bezoek aan Kids Wonderland combineren met een verblijf op ons recreatiepark dan hebben wij de ideale oplossing voor u. Op Linberg park kunt u een chalet huren inclusief toegang tot Kids Wonderland en het zwemparadijs van Linberg park. Bezoek onze websites voor meer informatie.

Kids Wonderland
Molenschotsebaan 21
5124 NG Molenschot
Tel. 0161-411516
www.kidswonderland.nl
www.linbergpark.nl