Kom jij ons team versterken?

Contactgegevens

Molenschotsebaan 21
5124 NG Molenschot

+31 (0)161 412253
info@kidswonderland.nl

Kom jij ons team versterken?

Logo

Linberg Park is met spoed op zoek naar een nieuwe collega!

Kids Wonderland is het allermooiste overdekte avonturenpark voor kinderen tot en met twaalf jaar in de regio. Van kleine gezinnen tot grote schoolreizen met veel kinderen die graag een dag komen spelen. Daar staan wij als jong en dynamisch bedrijf helemaal voor.

Algemene functie eisen:

  • Leeftijd vanaf 16 jaar
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Beschikbaar in de gevraagde periode

Indien u nadere informatie over deze functie wilt, dan kunt u bellen met mevrouw Mirna van den Berg op 0161-41 22 53. Sollicitatie met CV kunt u mailen aan: info@kidswonderland.nl

 

 

Kids Wonderland en Linberg Park zijn met spoed op zoek naar ervaren medewerkers voor in de cafetaria en in de wintermaanden voor in de keuken van Kids Wonderland.

Minimaal 21 jaar oud.

Aanvangsbasis 0-uren contract.

Uren worden bepaald aan de hand van beschikbaarheid.

Heb je interesse en lijkt dit je wat? Stuur dan je CV met motivatie naar info@kidswonderland.nl

 

Linberg Park is met spoed opzoek naar een nieuwe collega!

Het zal bij deze gaan om een functie in de Technische dienst. Onze voorkeur gaat uit naar iemand in de leeftijd 65+. Het gaat hierbij om een klein dienstverband van ongeveer tien tot twintig uur per week. De werkzaamheden bestaan uit; klein technisch onderhoud, het bijhouden van logboeken en service binnen onze café/Kidswonderland afdelingen. Heb je interesse of lijkt dit je wat? Stuur dan je gegevens met motivatie en CV naar info@kidswonderland.nl.

 

Linberg park is met spoed op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s voor de Horeca!

Wil jij ons jonge dynamische team versterken? De werkzaamheden zijn lekker afwisselend en de locatie is erg leuk en uitdagend. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s vanaf 18 jaar die zelfstandig kunnen werken en geen negen tot vijf mentaliteit hebben. De functie zal in de zomer uit meer uren bestaan dan in de winter. In de winter zul je in oproep dienstverband werken. De werkzaamheden omvatten onder andere bardiensten, eten uitserveren, drank uitserveren en het schoonmaken van het horeca etablissement. Het werk zal plaatsvinden in een van onze prachtige buitenlocaties of een van de twee binnen locaties. Heb je interesse of lijkt dit je wat? Stuur dan je gegevens met motivatie en CV naar info@kidswonderland.nl.

 

Kids Wonderland is met spoed op zoek naar een collega voor onze Entertainment!

Ben jij een vrouw met een passie voor zang, dans en theater? Heb jij het in je om een poppenkast tot leven te laten komen? Stuur dan je CV en motivatie naar info@kidswonderland.nl .

 

Kids Wonderland is met spoed op zoek naar een collega voor ons schoonmaakteam!

Het zal bij deze gaan om ongeveer anderhalve dag per week. Het schoonmaken zal gaan over diverse locaties in het park en op het plein van de camping. Dit betekent dat je één dag doordeweeks en een halve dag in het weekend werkt. Een beetje zelfstandigheid is een vereiste. Heb je interesse of lijkt het je wat? Stuur dan je gegevens met motivatie en cv naar info@kidswonderland.nl