Prinsessen sprookjes beleven

Binnen- en buitenspelen

Het wilde westen is hier

Kinderfeestje Oosterhout

Een kinderfeestje voor kinderen tot en met 12 jaar viert u bij Kids Wonderland in Molenschot, niet ver van Oosterhout. U kiest bij ons uit verschillende arrangementen, zodat er voor ieder budget een passend aanbod is. Wanneer viert uw zoon of dochter het kinderfeestje?

Verschillende arrangementen voor het kinderfeestje nabij Oosterhout

Het allerleukste kinderfeestje beleeft u in onze speelhal nabij Oosterhout. De arrangementen zijn geschikt vanaf vijf kinderen en zien er als volgt uit:

  • Wonderfeest

    Bij dit arrangement zijn de entree en een gereserveerde tafel inbegrepen. Daarnaast ontvangen de kinderen drie uur onbeperkt ranja, een snoepzak en een cadeautje voor de jarige job.

  • Avonturenfeest

    Een gereserveerde tafel en de entree zijn inbegrepen. De kinderen genieten drie uur lang van onbeperkt ranja en een snackmenu, bestaande uit frites en een kroket, frikandel of kaassoufflé. Een snoepzak is ook inbegrepen en de jarige job gaat naar huis met een cadeautje.

  • Piraten of Prinsessenfeest

    Wilt u het kinderfeestje nabij Oosterhout in een speciaal thema vieren? Maak kennis met het Piraten of Prinsessenfeest. Naast entree en een gereserveerde tafel zijn bij dit arrangement een glittertattoo, onbeperkt ranja gedurende het hele verblijf, een snoepzak, een cadeautje voor de jarige en een menu Linny of Pannenkoekmenu inbegrepen.

Entreeprijzen

   
Kinderen 2 jaar en ouder € 11,00
Begeleiders* € 3,50
Parkeren € 3,00

Arrangementen

Kinderfeestje v.a. € 13,00

Meer informatie

Schoolreisje v.a. € 9,00

Meer informatie

Zomervakantie v.a. € 129,00

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 tot 19.00 uur
Donderdag 10.00 tot 19.00uur
Vrijdag 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 19.00 uur
Zondag 10.00 tot 19.00uur

Om teleurstellingen te voorkomen: in het hoogseizoen is Kids Wonderland alleen open voor gasten van Capfun  De Wondermolen 

Kids Wonderland