Prinsessen sprookjes beleven

Binnen- en buitenspelen

Het wilde westen is hier

Wonderland Breda

Kids Wonderland nabij Breda beschikt over een binnen- en buitenaccommodatie en is geschikt voor kinderen tot en met twaalf jaar. Onze naam verklapt het al, kinderen beleven hier een onvergetelijke dag weg. Van een spannende laser game tot aan trampolines en van een ritje in een eigen onderzeeër tot aan een grote wensboom, ons park biedt het u allemaal.

Spelen, eten en drinken in Kids Wonderland nabij Breda

Terwijl uw kinderen met vriendjes of de klas spelen in ons speelpark, geniet u van koffie met een broodje op het dek. Hierdoor behoudt u altijd het overzicht, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om mee op avontuur te gaan. Net als u weten wij dat spelen hongerig maakt. Geniet van frites met een snack of versgebakken pannenkoeken in ons restaurant.

Verschillende arrangementen voor groepen vanaf vijf kinderen

Of u nu langskomt tijdens een schoolreisje, kinderfeestje of alleen met het gezin, wij bieden in alle gevallen een passend arrangement. U bent altijd verzekerd van een volledig verzorgde dag weg. Er wordt onbeperkt ranja gedronken aan tafel en in het geval van een kinderfeestje wordt er taart geserveerd én verlaat de jarige job Kids Wonderland nabij Breda met een cadeautje.

Maak telefonisch een reservering

Wanneer komt u langs in Kids Wonderland, niet ver van Breda? Maak een reservering door te bellen naar +31 (0)161 412253. Ook voor vragen bereikt u ons telefonisch.

Entreeprijzen

   
Kinderen 2 jaar en ouder € 11,00
Begeleiders* € 3,50
Parkeren € 3,00

Arrangementen

Kinderfeestje v.a. € 13,00

Meer informatie

Schoolreisje v.a. € 9,00

Meer informatie

Zomervakantie v.a. € 129,00

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 tot 19.00 uur
Donderdag 10.00 tot 19.00uur
Vrijdag 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 19.00 uur
Zondag 10.00 tot 19.00uur

Om teleurstellingen te voorkomen: in het hoogseizoen is Kids Wonderland alleen open voor gasten van Capfun  De Wondermolen 

Kids Wonderland