Prinsessen sprookjes beleven

Binnen- en buitenspelen

Het wilde westen is hier

De ideale binnenspeeltuin nabij Den Bosch

Wilt u met de kinderen naar een binnenspeeltuin in de buurt van Den Bosch? Ontdek dan de wereld van Kids Wonderland in Molenschot en geniet van een hele dag plezier! Van woensdag tot en met zondag kunnen de kinderen zich uitleven in de vele attracties en speeltoestellen in onze sfeervolle speelhal. Behalve een binnenspeeltuin van maar liefst 2500m², vindt u bij ons in de buurt van Den Bosch ook een grote buitenaccommodatie en een horecagelegenheid.

 

Vier een kinderfeestje in onze binnenspeeltuin in de buurt van Den Bosch

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk een leuke activiteit. Indien u op zoek bent naar de perfecte plek in de omgeving van Den Bosch om een kinderfeestje te vieren, is onze binnenspeeltuin ideaal! Niet alleen omdat er hier van alles te beleven is, maar ook omdat u hier kiest uit diverse arrangementen voor een onvergetelijke verjaardag van uw kind. Denk bijvoorbeeld aan een prinsessen- of piratenkinderfeest. Met een eigen tafel, onbeperkt ranja en natuurlijk ons grote speelparadijs, komen de kinderen niets tekort.

Ontdek wat onze speeltuin te bieden heeft

Bekijk de verschillende mogelijkheden die onze buiten- en binnenspeeltuin in Molenschot te bieden heeft aan uw gezelschap. Bij vragen staan wij u uiteraard graag te woord. Bel hiervoor naar +31 (0)161 412253. Zo bent u helemaal voorbereid op uw bezoek aan Kids Wonderland!

Entreeprijzen

   
Kinderen 2 jaar en ouder € 11,00
Begeleiders* € 3,50
Parkeren € 3,00

Arrangementen

Kinderfeestje v.a. € 13,00

Meer informatie

Schoolreisje v.a. € 9,00

Meer informatie

Zomervakantie v.a. € 129,00

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 tot 19.00 uur
Donderdag 10.00 tot 19.00uur
Vrijdag 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 19.00 uur
Zondag 10.00 tot 19.00uur

Om teleurstellingen te voorkomen: in het hoogseizoen is Kids Wonderland alleen open voor gasten van Capfun  De Wondermolen 

Kids Wonderland