Parkinformatie

Parkinformatie

Kids Wonderland is het allermooiste avonturenpark met zowel een binnen- als een buitenaccommodatie, voor kinderen tot en met veertien jaar. Geniet tot 19.00 uur, want zodra de avond valt is Kids Wonderland feeëriek verlicht… Geniet van sfeervolle lichtjes, verse pannenkoeken, warme chocolademelk en nog veel meer in Kids Wonderland. Ons heerlijke terras gelegen aan een prachtige 3500 vierkante meter zijnde speeltuin maakt dat er voor ieder wat wils is! Sokken zijn verplicht (ook voor volwassenen) in Kids Wonderland. In het Vlinderslot en de Bubbelbaan zijn dichte schoenen verplicht. We adviseren een lange broek voor het gebruik van de glijbanen. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de receptie. Kinderen spelen naar hartenlust in de bijzondere werelden van Kids Wonderland met glijbanen, trampolines en een spannende laser-game. Ouders kunnen er genieten van koffie met een broodje op het dek van het Galjoen óf ze gaan mee op een fantastisch avontuur. Laat je betoveren door de magie van Kids Wonderland. Speel alvast spelletjes en lees het verhaal achter Kids Wonderland… Ga mee op avontuur!

Tarieven

Entreeprijzen:

   
Kinderen 2 jaar en ouder

€ 11,00

Begeleiders* €   3,50
Parkeren: €   3,00

Ouders spelen mee, maar helaas zijn niet alle speeltoestellen en attracties geschikt voor volwassenen. Kinderen onder de veertien dienen begeleid te worden door een volwassene.

Enkele punten van aandacht: Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te brengen en te nuttigen in ons park. Tevens is het niet toegestaan kinderen te schminken (zowel voor aankomst, als op onze accommodatie). Daarnaast is het verplicht om ten allen tijden sokken te dragen en dichte schoenen. Het betreden van het speelterrein zonder sokken is ook voor ouders niet toegestaan.

Kids Wonderland

Kom jij ook langs?

Kids Wonderland