Prinsessen sprookjes beleven

Binnen- en buitenspelen

Het wilde westen is hier

Binnenspeeltuin nabij Oosterhout

Of u nu op zoek bent naar een binnenspeeltuin in de regio van Oosterhout voor een schoolreisje, kinderfeestje of een leuk dagje uit met het gezin; Kids Wonderland is de speeltuin waar u naar op zoek bent. Zowel binnen als buiten halen kinderen hun hart op met de leukste, spannendste en meest bijzondere speeltoestellen. Met voldoende horecafaciliteiten kunt u bovendien heerlijk een hele dag bij ons vertoeven. Onze speeltuin in Molenschot, in de buurt van Oosterhout, is dé plek om een onvergetelijke tijd te beleven.

 

Een wonderlijke avonturenwereld in onze binnenspeeltuin nabij Oosterhout

Laat u met de kinderen meevoeren in onze wonderlijke avonturenwereld. Maak een ritje in een onderzeeër in de Bubbelbaan of ga lekker hoog en droog in de wensboom. Ook op het gebied van eten en drinken ontbreekt er niets in onze binnenspeeltuin nabij Oosterhout. Geniet in ons restaurant van verse pannenkoeken, warme chocolademelk en nog veel meer! Ontdek de arrangementen en plan een complete dag bij Kids Wonderland.

Overnacht bij onze speeltuin in de buurt van Oosterhout

Staat er binnenkort een schoolvakantie op de planning en wilt u met het gezin er even tussenuit? Kids Wonderland is onderdeel van Linberg Park, een recreatiecentrum met mooie, nieuwe chalets waarin u heerlijk wegdroomt met het hele gezin. Bij goed weer opent het zwembad Splash Lagoon, met onder andere een wildwaterbaan, kleuterbad en twee grote baden. Ideaal wanneer u, naast een indoor speeltuin, meer leuke activiteiten wilt combineren in de buurt van Oosterhout.

Bekijk de tarieven online

Voor een scherpe prijs spelen kinderen tot en met twaalf jaar in onze binnenspeeltuin nabij Oosterhout. Heeft u vragen die u graag stelt voordat u onze binnenspeeltuin in Molenschot bezoekt, bijvoorbeeld over de arrangementen voor een kinderfeestje? Wij staan u graag te woord als u belt naar +31 (0)161 412253.

Entreeprijzen

   
Kinderen 2 jaar en ouder € 11,00
Begeleiders* € 3,50
Parkeren € 3,00

Arrangementen

Kinderfeestje v.a. € 13,00

Meer informatie

Schoolreisje v.a. € 9,00

Meer informatie

Zomervakantie v.a. € 129,00

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 tot 19.00 uur
Donderdag 10.00 tot 19.00uur
Vrijdag 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 19.00 uur
Zondag 10.00 tot 19.00uur

Om teleurstellingen te voorkomen: in het hoogseizoen is Kids Wonderland alleen open voor gasten van Capfun  De Wondermolen 

Kids Wonderland