Prinsessen sprookjes beleven

Binnen- en buitenspelen

Het wilde westen is hier

Indoor speeltuin nabij Tilburg

Een onvergetelijke dag beleeft u in de indoor speeltuin van Kids Wonderland in Molenschot, niet ver van Tilburg. Vier bij ons een avontuurlijk kinderfeest of kom een dag langs met het gezin! Met zowel een binnen- als een buiten accommodatie is er meer dan genoeg te beleven. Komt u binnenkort een keer langs bij onze indoor speelhal in de buurt van Tilburg?

Vier het leukste verjaardagsfeestje in de indoor speeltuin nabij Tilburg

Hoera! Uw zoon of dochter is binnenkort jarig. Naar een leuke activiteit hoeft u in dat geval niet verder te zoeken. Kom langs bij onze indoor speeltuin, niet ver van Tilburg: een speelparadijs waar ieder kind volop plezier beleeft in de vele overdekte attracties. U kiest uit de volgende kinderfeestarrangementen:

  • Wonderfeest
  • Avonturenfeest
  • Piraten of Prinsessenfeest
  • Linny & Berry Feest

Bij alle arrangementen zijn de entree, een tafelreservering en drie uur onbeperkt ranja inbegrepen. Aan het Prinsessen- of Piratenfeest en het Linny & Berry Feest is geen tijdslimiet verbonden in onze binnenspeeltuin in de buurt van Tilburg; de kinderen kunnen zich de hele dag uitleven in de overdekte speeltuin en genieten van al het moois van het Kids Wonderland indoor speelparadijs. Ook wanneer u een op zoek bent naar een overdekte speeltuin voor het een schoolreisje, is onze indoor speelhal nabij Tilburg zeker een aanrader!

Een binnenspeeltuin van 2500 m2 in de buurt van Tilburg

Kinderen tot en met twaalf jaar zijn van harte welkom in onze binnenspeeltuin nabij Breda en Tilburg. Iedereen laat zich meevoeren in onze wonderlijke avonturenwereld! Jong en oud leven zich uit op een van de trampolines of tijdens een spannende lasergame met vriendjes. Daarna maak je een ritje in een onderzeeër in de Bubbelbaan of ga je lekker hoog de wensboom in. En een dag spelen maakt natuurlijk hongerig! Neem plaats in ons restaurant en geniet van verse pannenkoeken en nog veel meer. In en rondom onze indoor speelhal van 2500 m2, nabij Tilburg, is meer dan genoeg te beleven!

Reserveer een van onze arrangementen telefonisch

Heeft u interesse in een van de arrangementen in ons indoor speelparadijs in Molenschot, nabij Tilburg? Boek uw arrangement in dat geval telefonisch via +31 (0)161 412253. Ook voor vragen die u op voorhand heeft, staan wij u graag via dit telefoonnummer te woord. Wij zien u graag binnenkort in onze wonderlijke indoor speelhal, in de buurt van Tilburg, voor een onvergetelijk dagje uit!

Entreeprijzen

   
Kinderen 2 jaar en ouder € 11,00
Begeleiders* € 3,50
Parkeren € 3,00

Arrangementen

Kinderfeestje v.a. € 13,00

Meer informatie

Schoolreisje v.a. € 9,00

Meer informatie

Zomervakantie v.a. € 129,00

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 tot 19.00 uur
Donderdag 10.00 tot 19.00uur
Vrijdag 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 19.00 uur
Zondag 10.00 tot 19.00uur

Om teleurstellingen te voorkomen: in het hoogseizoen is Kids Wonderland alleen open voor gasten van Capfun  De Wondermolen 

Kids Wonderland