Prinsessen sprookjes beleven

Binnen- en buitenspelen

Het wilde westen is hier

Indoor speeltuin nabij Tilburg

Een onvergetelijke dag beleeft u in de indoor speeltuin van Kids Wonderland in Molenschot, niet ver van Tilburg. Vier een avontuurlijk kinderfeest of kom een dag langs met het gezin. Met zowel een binnen- als een buiten accommodatie is er meer dan genoeg te beleven. Komt u binnenkort een keer langs bij onze indoor speelhal in de buurt van Tilburg?

Vier het leukste verjaardagsfeestje in de indoor speeltuin nabij Tilburg

Hoera! Uw zoon of dochter is binnenkort jarig. Naar een leuke activiteit hoeft u in dat geval niet verder te zoeken. Kom langs bij onze indoor binnenspeeltuin, niet ver van Tilburg en Breda. U kiest uit de volgende arrangementen:

  • Wonderfeest
  • Avonturenfeest
  • Piraten of Prinsessenfeest
  • Linny & Berry Feest

Bij alle arrangementen zijn de entree, een tafelreservering en drie uur ranja inbegrepen. Aan het Piraten of Prinsessenfeest en het Linny & Berry Feest is geen tijdslimiet verbonden in onze binnenspeeltuin nabij Breda en Tilburg. Maar ook wanneer u een op zoek bent naar een plek voor het een schoolreisje, is onze indoor speelhal nabij Tilburg zeker een aanrader!

Een binnenspeeltuin van 2500 m2 in de buurt van Breda en Tilburg

Kinderen tot en met 12 jaar zijn van harte welkom in onze binnenspeeltuin nabij Breda en Tilburg. Laat je ook meevoeren in onze wonderlijke avonturenwereld. Jong en oud leven zich uit op een van de trampolines of tijdens een spannende laser game met vriendjes. Daarna maak je een ritje in je eigen onderzeeër in de Bubbelbaan of ga lekker hoog en droom in de wensboom. En een dag spelen maakt natuurlijk hongerig! Neem plaats in ons restaurant en geniet van verse pannenkoeken. In en rondom onze indoor speelhal van 2500 m2, nabij Tilburg, is meer dan genoeg te beleven!

Reserveer een van onze arrangementen per telefoon

Heeft u interesse in een van de arrangementen in onze binnen speeltuin nabij Tilburg en Breda? Boek deze in dat geval telefonisch en bel naar +31 (0)161 412253. Ook voor vragen die u op voorhand heeft staan wij u graag via dit telefoonnummer te woord. Wij zien u graag binnenkort in onze wonderlijke indoor speelhal, in de buurt van Tilburg, voor een onvergetelijk dagje uit!

Entreeprijzen

Kinderen 1 t/m 4 jaar€ 8,50
Kinderen 5 jaar en ouder€ 9,50
Begeleiders*€ 3,00
Parkeren€ 2,50

Arrangementen

Kinderfeestje v.a. € 10,50

Meer informatie

Schoolreisje v.a. € 8,00

Meer informatie

Zomervakantie v.a. € 129,00

Meer informatie

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10.00 tot 19.00 uur
Donderdag10.00 tot 19.00 uur
Vrijdag10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag10.00 tot 19.00 uur
Zondag10.00 tot 19.00 uur

Afwijkende openingstijden met vakanties
(maandag en dinsdag gesloten met uitzondering van vakanties in het zuiden)