Horeca

Kids Wonderland biedt een uitgebreid horeca-aanbod. Terwijl u buiten op ons grote terras, met uitzicht op de speeltuin of binnen in Kids Wonderland geniet van een hapje en een drankje, kunnen de kinderen heerlijk vertoeven in alle leuke speelfaciliteiten!

Er zijn voldoende zitplaatsen om uw bestelling te nuttigen, echter zelf meegebrachte etenswaren en/of consumpties zijn niet toegestaan. Uiteraard met uitzondering van een allergie of intolerantie. Wij hebben overigens altijd glutenvrije producten op voorraad, vraag één van onze horecamedewerkers naar de mogelijkheden. Ook is er een magnetron voor het opwarmen van babyvoeding aanwezig.

Komt u met een groep naar Kids Wonderland en willen jullie samen een hapje eten, bekijk dan onze speciale arrangementen voor verjaardagen & schoolreisjes.

Voor zakelijke bijeenkomsten biedt Kids Wonderland ook tal van mogelijkheden. Er zijn diverse ruimtes af te huren voor vergaderingen, congressen of presentaties. Ook organiseren wij graag grote personeelsfeesten, inclusief het exclusieve gebruik van attracties. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kids Wonderland

Kom jij ook langs?

Kids Wonderland